HJEMLENGSEL

 

Hei mine fine! Jeg håper alt står bra til med dere? Jeg hører rykter om veldig fine temperaturer hjemme, mamma mener hun har blitt solbrent? Hehe, deilig da :-) 

Jeg har virkelig ikke gjort en eneste dritt idag! Humøret er mye bedre i dag enn i går, men jeg er så trøtt og sliten. Jeg slet som bare det med å sove i natt, jeg sov en time - var våken to timer før jeg sov litt igjen. Det er det som er det aller verste med å jobbe ute, for døgnet blir så veldig snudd på. Jeg liker ikke det noe særlig..

Uansett, jeg får ofte spørsmål om jeg ikke savner alle hjemme - og idag savner jeg virkelig alle hjemme! Jeg skulle gjerne klemt litt på både mamma, søstrene mine, lille Sienna og vennene mine. Jeg savner ikke Oslo eller Norge i det hele tatt, bare menneskene. Jeg tror det hadde vært veldig kjipt å savne selve stedet man flytter fra, for da er det nok ganske lett å dra tilbake. Jeg har faktisk ikke lyst til å flytte tilbake til Norge i det hele tatt. Og om jeg noen gang skulle flyttet tilbake, så tror jeg ikke jeg ville valgt Oslo. Jeg liker Oslo, men jeg føler meg bare ferdig der, hvis det gir noe mening? Nå skal jeg snart på jobb, men jeg merker at det ikke frister i det hele tatt. Som sagt, så ville jeg bare vært omringet av familie og venner akkurat nå. Jeg får bestille meg en billett hjem snaaaart.

Ha en fantastisk dag, alle sammen! Btw, noen av dere savner innlegg om håret mitt da jeg plutselig har langt hår igjen - så det kommer! Lots of love, A 

  

4 kommentarer

Laurie Deline

20.04.2017 - 01:41

Skjønner godt hva du mener! Håper det ikke var altfor ille å dra på jobb. Neida.

Gleder meg til å lese innlegget om håret ditt :)

M

20.04.2017 - 13:28

Hei! Kjenner til det med å jobbe natt på utesteder. Veldig gøy, men også slitsomt i lengden. Men London er jo stort! Kunne ikke du fått deg en jobb på et butikk, samma hva slags? Enig i at det ikke er drømmejobben, men det gir jo penger i lommeboken og en litt mer stabil hverdag. Og tro meg, sykt digg når man har helg eller er ferdig kl 16 på dagen!

Ellers håper jeg du har det fint!

20.04.2017 - 21:29

Nå håper jeg ikke du blir fornærmet av min kommentar, Ariel. For det er slettes ikke meningen.

Da du bodde her i Norge, og startet din blogg, var du så personlig, og derfor falt jeg for din blogg og dine innlegg. Jeg sugde hvert eneste ord til meg. :)

Etter at du flyttet, så ble alt derimot så upersonlig. Få, "dill -dall" innlegg, lange pauser, og etter at du kom tilbake så ble bloggen din så overfladisk, uten mening faktisk...

Jeg savner deg, dine nære og oppriktige tanker.

Kom tilbake til oss følgere. :)

Klem.

arielsoylandos

22.04.2017 - 21:15

Anonym: <3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

hits