DÅRLIG SAMVITTIGVET

 

 

BABES! 

Jeg er nå på min 6. dag uten telefon, jeg er så sjokka over hvor bra jeg har takla det! Hadde jeg ikke hatt macen, så hadde jeg nok ikke klart meg så bra.. Forhåpentligvis får jeg en ny telefon idag, senest i morgen. Vi hår sånn ordentlig åpning av stedet der jeg jobber nå i helgen, så det kommer til å bli lange dager på jobb - men jeg trives :-) 

Nå som jeg har vært uten telefon, så har jeg selvfølgelig hatt mindre kontakt med vennene mine hjemme. Men jeg må ærlig innrømme at jeg er dårlig på å holde kontakt med folk hjemme sånn generelt, og det er litt kjipt. Jeg vet ikke, men de jeg har nærmest hjertet mitt - jeg vet at de er der uansett. Derfor føler jeg ikke det store behovet for å skrive eller ringe hele tiden. Jeg synes det er litt skummelt, for jeg vil ikke noen skal tro at de er "glemt" fra min side. For slik er det ikke i det hele tatt. 
Jeg prater mye i telefonen, jeg elsker å ha FaceTime med søstrene mine + et par venninner som jeg kan sitte å snakke med i flere timer. Men disse menneskene ringte jeg like mye når jeg bodde hjemme, sånn egentlig.. Har dere ikke en eller to person som dere bare elsker å snakke i telefonen med? Uansett, poenget mitt er at jeg er like glad i alle hjemme selv om jeg ikke ser og snakker med de like ofte. 

Jeg håper dere har det best og tar vare på hverandre. Lots of love, A ♡ 

 

5 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

21.04.2017 - 20:33

Kanskje litt godt å være uten telefon å litt utilgjengelig på den måten, det følte iallefall jeg på. Med telefon og pc er jeg alltid på, å sjekker å oppdaterer. Uten de tilgjengelig fins der en annen ro :P

Sara

21.04.2017 - 21:25

Hei. Våhvordan fjerner du hår på leppa/haka? Bare lurer siden du er så mørk i huden så har du sikkert litt hår. Men det ser ut som du er helt fri for det på bildet her :-)

Noor

22.04.2017 - 00:38

We ain't going nowhere baby! Loves ya 💜 Supporting u either way! Suss

arielsoylandos

22.04.2017 - 21:09

Noor: <3<3<3<3<3

M

22.04.2017 - 00:42

Jeg har en bestevenninne. Hun prater jeg med HVER eneste dag, på vei hjem fra jobb. Snakker jeg ikke med hun kjenner jeg at noe er feil. Tenk å ha så mye å snakke om at du snakker med din bestevenninne i minst 1 time hver eneste dag!!😂 Forstår ikke hvordan vi alltid har så mye å prate om.. helt gull er det ihvertfall! :)

Skriv en ny kommentar

hits