HVA BETYR TATOVERINGENE MINE


 MY TATTOOS 

 

Hver gang jeg treffer en ny person, blir det alltid snakk om tatoveringene mine. Noe som er ganske forståelig siden de er såpass synlige - kanskje det er det første noen legger merke til hos meg, jeg vet ikke. Uansett, de samme spørsmålene kommer om og om igjen. Hvor mange har jeg, hva kostet det totalt, hvor lang tid har det tatt og betyr de noe? Vel, jeg har ikke peiling på hvor mange tatoveringer jeg har, jeg velger å se på det hele som en stor tatovering. Når det kommer til pris ha jeg vært heldig og fått nesten alt sammen gratis. Hadde jeg måtte betalt for det hele så hadde jeg vært oppe i 100.000 ish. Hvor lang tid det har tatt, kan jeg absolutt ikke svare på. Jeg tok min første for hele 10 år siden (oi, jeg følte meg nesten litt gammel nå) på ferie i Tyrkia. Funfact: jeg besvimte. Etter det, ble det en liten her og en liten der. Jeg ble vel litt hekta, og det ble bare mer og mer. 
 


Jeg har noen få tatoveringer som betyr noe. Teksten jeg har på ribbena (bilde over) tok jeg sammen med en venninne når jeg var 18 år. Selve teksten betydde veldig mye for oss, da vi hadde gått igjennom endel dritt sammen. Venninna mi har altså en helt lik tatovering. Men jeg har ikke bare en venne-tattoo, jeg har to. Etter paradise så tatoverte både jeg og Amir en A på håndleddet. Jeg synes det er veldig koselig å kunne dele en tatovering, det blir nesten som å ha et venne-smykke - bare permanent. Tatoveringen som betyr mest for meg må være navnet til prinsessa mi på venstre hånd. Det er absolutt ikke noe spesielt med selve tatoveringen, men siden det står "Sienna" så betyr den mest. For dere som ikke vet, så er Sienna tantebarnet mitt. 

Ellers betyr ikke resten av tatoveringene mine så mye. Jeg har endel blomster og mønster, et portrett av Bob Marley, en drømme-fanger, diamanter, en havfrue, hodeskalle.. Det er altså mange ulike motiv som jeg har valgt bare fordi jeg synes det er pent. 
 Men hva om du angrer? Tenk når du er gravid, eller når du er 80 år? 

Jeg angrer. Jeg angrer på at jeg i det hele tatt tok tatovering nummer en. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde en eneste tatovering på kroppen. Hvorfor? Fordi jeg synes en "uredigert" kropp er så mye vakrere. Jeg syntes ikke det før, men jeg gjør det nå. Det plager meg ikke, men hvis jeg hadde fått sjansen til å være helt "clean" igjen, så hadde jeg ikke takket nei til det! Da lurer dere sikkert på hvorfor jeg fortsatt holder på med nye prosjekter. Vel, jeg har såpass mye blekk på kroppen nå at jeg har lyst til å gå all in. Jeg har en plan på hvordan jeg vil ha det, og jeg er langt fra ferdig. 

Jeg er faktisk veldig spent på hvordan jeg kommer til å se ut gravid med alt dette blekket på meg, men jeg tror bare det kommer til å se ut som meg. Dette er liksom meg nå. Hadde jeg gått bort til speilet nå og ikke hatt en eneste tattoo, så hadde jeg sikker besvimt av sjokk eller noe. Og hallo, hvem er digge når de er 80 år uansett?       

 

 

6 kommentarer

Celina

22.04.2017 - 21:28

Duer så sjukt sexy med tattoo :) såg på bilder av deg fra "gamledager" igår... å du såg nesten rar ut :p hehe... ikke tenkt på hvordan det blir når du er gammel eller hvordan det er når du er gravid... man skal ikke tenke på sånt.. mine ser nesten bedre ut etter jeg var gravid enn før :) må legge til att jeg elsker jenter med tattoos :) du er så sjukt fin og se på, og jeg elsker spessielt bob marley'en din :-D kjør på, gleder meg til og se hvordan resten blir :-D

Statera Marit Ebeltoft

22.04.2017 - 22:08

Veldig fint med tatoveringer da! Tror ikke jeg hadde takket ja til en clean kropp nå :P

Sandra

22.04.2017 - 22:09

Syntes tattoo'ne dine er sexy på deg, du kler de kjempe godt!:)

Anna

22.04.2017 - 23:16

Hadde vært sykt kult og prøvd å sminke over alle tattooene dine! Videoblogg tips,hehe!

Nina

23.04.2017 - 19:19

Jeg har ingen tatoveringer (bortsett fra en nach-tattis på hånden) og er glad for det, MEN! I går så jeg en dame i 60-åra som hadde masse tatoveringer som deg og hun så helt episk ut. Og da tenkte jeg bare at man kan se at hun har levd et spanande liv!

Hanna

24.04.2017 - 18:23

Gøy å lese! Jeg tenker akkurat som deg. Har sleeve på den ene armen og noen små på den andre. Jeg angrer igrunn ikke på noen, men skulle gjerne hatt en clean kropp eller veldig minimalt. Men nå som jeg er så godt i det tenker jeg også selv at det skal bli maaange fler :)

Skriv en ny kommentar

hits