UKENS SPØRSMÅL

 

 WHAT? 

 

 Hvordan fjerner du hår på leppa / haka? Bare lurer siden du er så mørk i huden så har du sikkert litt hår. Men det ser ut som du er helt fri for det på bilder? 
Jeg drar å får det fjernet med tråd. Voks er også en mulighet, men når du vokser så fjerner du også øverste delen av huden - jeg anbefaler virkelig å fjerne ansiktshår med tråd! 

 

 Hvilket merke hair extensions bruker du? 
HC hair, innlegg om håret mitt kommer senere i dag! 

 

 Synes du det er vanskelig å komme skikkelig inn på britiske folk? Jeg bare spør siden jeg har selv bodd i England og syntes det var litt vanskelig å bli kjent med britiske folk i og med at jeg ikke var britisk selv. Kan hende det kun var noe jeg følte, men bare lurer siden du selv sier du har fått flere venner som er ikke-britiske!
Jeg har ikke lagt merke til det, nei. Men av alle nye mennesker jeg møter, så føler jeg at ca 90% er ikke-britiske. Det er vel noe jeg legger merke til etterhvert, når jeg har møtt flere britiske mennesker. Jeg har blitt kjent med flest arabere, vil jeg påstå - og arabere er jo ikke kjent for å være sjenert så derfor kan sikkert de som kommer herfra virke litt mer "tilbakeholdende" på en måte. Hvis det ga noe mening? 

 

 Hvilken klinikk har du fikset leppene dine på?
Jeg fikser de hos Hege, hun jobber nå på Studio Frogner. Dette er ikke noe jeg anbefaler å gjøre, men skal du gjøre det så ville jeg absolutt gått til Hege. Hun er best på det hun gjør! 

 

 Hei Ariel, vil først bare si at jeg synes du var så tøff som flyttet fra Oslo og alle de kjente og nære, og gikk helt ut av en hver persons komfortsone og at jeg håper du har det bra der du er nå og er lykkelig. Lurte bare på hvordan egentlig hele prosessen av å flytte til et annet land har påvirket dine venner og familie her hjemme i Norge? Var det noen som tok det dårligere enn andre? Har tenkt selv på å flytte ut av landet, men er litt skeptisk på det pga kontakten med familie og venner osv. Du er helt kanon og jeg digger deg rett og slett!
Tusen takk søte! Jeg vil ikke si at det har påvirket noen så veldig mye. Jeg drar jo hjem på besøk, og heldigvis er flyturen bare to timer. Ingen tok det dårlig, alle var veldig glade på mine vegner - de ville at jeg skulle få en ny start, gjøre noe annerledes. Jeg har et par stykker som holdt på ganske lenge med at jeg måtte komme hjem igjen, at dette ikke var det riktige for meg osv. Men nå har de skjønt at jeg er her for å bli og de støtter meg i det. Familie er der alltid uansett, og venner som er ekte venner trenger du heller ikke å møte hver dag for å holde på vennskapet. Flytt, gjør noe nytt. Om det ikke funker, så er det jo bare å flytte hjem igjen? 

 

 Hei! Kan du forklare litt om hvor man får tak i ulike high-end sminkemerker i London? Da tenker jeg på merker som hourglass, anastasia, becca, colourpop, it cosmetics, jouer, tarte cosmetics, osv.
Oi, nå spør du virkelig ikke riktig person! Jeg har ikke peiling, men du finner sikkert litt svar om du googler det :-) 

  

4 kommentarer

Laurie Deline

24.04.2017 - 00:12

Kjempe fine svar! Ble så glad når jeg så at du hadde posta et nytt innlegg :))

Ida

25.04.2017 - 20:27

Hei, jeg lurer på hvorfor du ikke anbefaler å fylle på leppene?

anonym

03.05.2017 - 23:41

Synes jeg leste ein plass om at du va gravid? er det sant, å viss det er sant så hvorforn er du på fest å drikker da?

06.05.2017 - 14:58

Hvordan møttes du og JD? Dere ser fantastisk ut sammen💕

Skriv en ny kommentar

hits