MY HAIR

// i samarbeid med HC hair 

 

 

 HAIRTALK 


Nå er det to uker siden jeg satte inn nye extensions, jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å endelig ha langt hår igjen! Det er en god stund siden jeg har hatt extensions nå, men jeg klarte ikke la være lengre! Når man er vant til ha langt hår, så føler man seg fort veldig naken når det ikke er langt nok.. 

Håret mitt er fra HC hair og jeg har nå brukt hår fra de i ca 2 år. Jeg har prøvd masse forskjellig hår fra flere ulike leverandører, men jeg absolutt elsker dette håret. Det er europeisk hår, det er altså det beste på markedet. Jeg har nå i 8 pakker - det er mye hår, men det var nødvendig siden mitt eget er såpass tykt + frisyren på mitt ekte hår har nå en veldig "rett kant" så da måtte vi legge inn litt ekstra for å skjule hvor mitt eget hår stopper. Som dere ser så har jeg helt sort farge, men jeg vurderer å få sendt hjem litt brunt for å lage litt spill i det! Lengden på håret mitt er 55 cm.

 


 

Hjemmesiden finner dere her, der finner dere alt av informasjon dere måtte trenge. Jeg bruker alltid å kommunisere med HC hair gjennom facebook, der svarer de kjempe fort! For mer bilder, se instagram :-) 
 
5 kommentarer

Mel

23.04.2017 - 20:35

Så pent hår!

Martemeomamma

23.04.2017 - 20:46

Kjempe fint:) Bruker selv Rapunzel og er veldig fornøyd med de <3

Statera Marit Ebeltoft

23.04.2017 - 21:50

Veldig fint :) Og fristende med laaaangt hår igjen ;)

23.04.2017 - 22:33

Hei Ariel,

For litt siden skrev du om noen produkter du hadde brukt for å få bryna til å vokse raskere:) Jeg finner ikke innlegget igjen og lurte derfor på hva det serumet het?

24.04.2017 - 00:11

Hvor mye tar de for å sette det på?

Skriv en ny kommentar

hits