VERDEN ER SÅ JÆVLA URETTFERDIG

 

Heisann dere! Jeg har ingenting kult å komme med idag, jeg er rett og slett nede på grunn av det som surrer på nyhetene her 24/7. Jeg ser aldri nyheter fordi jeg synes det er så mye sykt som skjer, men hubi ser på nyhetene hele tiden og nå får jeg ikke dette ut av hodet i det hele tatt.. 

For de som ikke vet, så var det en brann her i London natt til onsdag. De finner enda personer inne i bygningen som er døde. Nå sier de at det er 30 døde, men at tallet trolig kommer til å stige. Det er mange som er savnet, og flere av de er barnefamilier. Flere og flere mener at det er noen som har gjort dette med vilje, at det ikke var en ulykke. Jeg synes bare det er helt sykt. Folk som var inne i leilighetsbygget fikk beskjed om å holde seg inne da brannen hadde startet, er ikke det ganske merkelig? Det er skummelt å komme med påstander, men man vet jo aldri etter alle grusomheter som har skjedd i det siste. Nei, det er så ufattelig trist. Hvis dere vil lese mer om brannen, se her.

Noe som er veldig fint oppi det hele er at det er så mange som vil hjelpe til og hvor mange som faktisk bryr seg! London er en så fin by, og verden er ganske fucked up.. Ta vare på hverandre ♥
 

5 kommentarer

Thomas Frydenberg

16.06.2017 - 20:22

Helt klart forferdelig trist det som har skjedd i London.

Martemeomamma

16.06.2017 - 20:54

Kjempe trist :(

16.06.2017 - 22:20

Det er kjempe trist. Det er ganske normalt at de får beskjed om å holde seg inne i leilighetene sine, jeg leste grunnen på nettet her om dagen. Når det brant i en boligblokk nær meg for noen uker siden, fikk alle beskjed om å holde seg inne i leilighetene.

Sandra

19.06.2017 - 11:23

Grunnen til at de blir bedt om å holde seg inne i leilighetene er pga det blir giftig røyk i oppgangen, og det går fortere å dø av å gå i giftig røyk enn å vente til røykdykkere kommer å henter de.

helt forferdelig det som har skjedd :(

Nathalie

20.06.2017 - 19:06

grunnen til at de fikk beskjed til å holde seg inne i leilighetene når brannen hadde startet er pga røyken (det er stort sett røyken som dreper, ikke selve brannen), de hadde rett og slett større sjanse for å overleve om de holdt seg inne.

Skriv en ny kommentar

hits