JEG ANGRER

 

Never a failure, always a lesson. Disse ordene er tatovert inn over hele brystkassa mi. Det er sannhet, jeg tror man lærer av alle feil man gjør. Jeg har gjort mange feil. Det er mye jeg angrer på, og det er mye som kunne vært annerledes.

Sant skal sies, det hadde vært jævla deilig å hatt et viskelær og bare tatt bort diverse ting fra fortiden. Gjort det om igjen. Men om man skal straffe seg selv for alle feil man gjør i livet, så tror jeg mange av oss hadde brutt sammen. Vi er mennesker, sometimes we fuck shit up.. Sånn er det bare. Jeg tror det er viktig å prøve å legge fra seg kjipe ting fra fortiden. Lett er det ikke, dette er noe jeg sliter mye med selv. Jeg angrer veldig mye på ting jeg har gjort tidligere.. Men om jeg ikke "tilgir" meg selv for dette, så kommer jeg jo aldri til å bli lykkelig. Og lykkelig, det vil vi alle være. 

I natt lå jeg våken og tenkte veldig mye på fortiden, ting jeg angrer på og ting jeg kunne gjort annerledes. Jeg fikk litt lyst til å sende et brev til alle jeg noen gang har såret eller hatt et dårlig forhold til.. Jeg bestemte meg for å ikke gjøre det. Hadde jeg gjort noen noe veldig ille og hatt dårlig samvittighet for det, så hadde jeg gjort det. Men vet dere hva, de største feilene og det jeg angrer mest på her i livet er ikke noe jeg har gjort mot noen andre, det er hva jeg har gjort mot meg selv. Jeg har ikke alltid visst hvilken vei jeg skal gå, og flere ganger har jeg havnet helt på villspor..

Vi har alle våre issues, tanker som strømmer gjennom hodet når vi legger oss om kvelden.. Alle kjemper sin egen kamp. Jeg tror virkelig ikke jeg er alene når jeg sier at jeg sliter med å tilgi meg selv for mine egne valg, sliter med å komme meg videre.. Vi kan ikke gjøre så mye for å forandre på ting som har skjedd, men vi kan gjøre mye med hva som kommer til å skje. Og den muligheten vil alltid være der. Jeg prøver vel å si at vi må være snillere med oss selv, se frem imot morgendagen og ikke angre på det som skjedde i går eller for to år siden. Let it go. 
 

6 kommentarer

Jessica Kristiansen

13.07.2017 - 14:48

du ser bra ut!

Mari

13.07.2017 - 16:17

Så fint og så sant skrevet. Ble skikkelig rørt. Ha en fin dag, Ariel.

Navn

13.07.2017 - 17:49

dette var virkelig et flott innlegg.

Ine

13.07.2017 - 23:44

Tusen takk for dette innlegget, jeg trengte det virkelig!!

July

14.07.2017 - 06:07

Dette innlegget falt jeg innom på det perfekte tidspunktet <3 tusen takk for det. Veldig flott og godt innlegg.

~ So true ~

A

15.07.2017 - 07:36

Så bra skrevet hooon❤️. Ble rørt😌💖

Skriv en ny kommentar

hits