UKA SOM GIKK

  • 17.07.2017 - 20:29

YAY 
Nå har jeg vært i Norge i en uke, og jeg har fått møtt både venner og familie. Jeg har vært på Davido konsert og spilt inn musikkvideo. En innholdsrik og fin uke, så jeg må nesten si at hele uka har vært litt yay! 

 

NEY  
Som en offentlig person, og en person som generelt deler mye av meg selv så er jeg litt skuffa over at jeg ikke kan få gjøre ting i mitt eget tempo. Om det er noe jeg har på hjertet og vil fortelle dere, så gjør jeg det. Av og til trenger man tid for å bearbeide ting selv før man åpner seg om det, så jeg hadde satt stor pris på om dere kunne respektert det. 


SANG 
DJ Khaled ft. Rihanna + Bryson Tiller - wild thoughts 


TANKE
Nå vil jeg virkelig begynne å ta litt mer vare på helsa mi og generelt bare det å føle seg vel! Jeg vil begynne å trene, slutte å røyke, osv osv. Jeg skal skjerpe meg, rett og slett. Men fra tidligere erfaringer, så kan man ikke gjøre alt på en dag.. Babysteps..  

 

AKKURAT NÅ 
Nå sitter jeg hos onkel og tante på Sørlandet, omringet av familie. Det er veldig hyggelig å få sett alle igjen, da jeg ikke har mulighet til å se de når jeg vil. Vi har nettopp spist deilig grillmat og nå skal vi bare slappe av og kose oss. 


 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits