LA OSS SNAKKE OM TATOVERINGER

 

Jeg får ofte spørsmål fra dere når det kommer til tatoveringene mine. Hvor man skal gå, hvor på kroppen gjør det mest vondt, osv. Så hvorfor ikke bare lage et innlegg om mine tanker og erfaringer!? Jeg tar med de spørsmålene jeg får mest, hvis det er noe mer dere vil ha svar på så kan dere bruke kommentarfeltet  :-) 
 

Hvor mange tatoveringer har jeg? Jeg aner ikke hvor mange jeg har tilsammen. Jeg har jo for eksempel mange ulike motiver på høyre bein, men jeg ser på det hele som en stor tatovering. Samme gjelder armene og ryggen, da det meste sitter sammen. 
 

Når tok jeg min første tatovering? Den tok jeg faktisk i Tyrkia når jeg var 15 eller 16 år gammel. Jeg maste på mamma fordi jeg hadde SÅ lyst på, og så sta som jeg er så fikk jeg det som jeg ville. Jeg valgte en pitteliten stjerne på hånda, det tok sikkert bare 15 min - og jeg holdt på å besvime! Haha.. 
 

Hvor tatoverer jeg meg? De fleste tatoveringene mine er gjort av en tidligere kjæreste. Nå holder jeg på med ryggen, og det er Sylva på Inked up Oslo som er artisten. Jeg gleder meg så sinnsykt til å bli ferdig, det blir så bra! Jeg skal til henne igjen om litt over en uke for å fortsette :-) 
 

Synes jeg det gjør vondt? Ja, jeg synes det gjør helt sinnsykt vondt. Jeg takler ikke smerte, og spesielt ikke denne smerten som er så langvarig. Jeg piner meg gjennom det. Jeg bruker alltid bedøvelseskrem, det hjelper mye! Tidligere har jeg brukt en ganske mild bedøvelseskrem fra apoteket som heter Emla, men denne er ikke så veldig bra. Den jeg har brukt i senere tid har jeg bestilt fra utlandet - faktisk på eBay, den heter TKTX. Men hey, jeg er ingen lege og alle reagerer ulikt på slike ting - så sjekk gjerne opp i dette før du bruker det! 
 

Hvor gjør det mest vondt? Som sagt så synes jeg det gjør vondt uansett! Og det er jo selvfølgelig de tatoveringene som har tatt lengst tid, som har vært verst. I starten svir det for det meste bare, men når du har sittet og tatovert på så og si samme sted i 3-4 timer, da blir man veldig sår og øm. Jeg vet faktisk ikke hvor det har gjort mest vondt altså, men typisk steder med mange nerver eller der du har tynn hud - f.eks ribbena. 
 

Skal jeg ha flere tatoveringer? JA. Som jeg har nevnt tidligere her på bloggen, så skulle jeg faktisk ønske at jeg ikke hadde en eneste tatovering, men jeg tror ikke det hadde blitt så fint å fjerne med laser siden det er så mye. Derfor skal jeg heller gjøre det omvendte, tatovere hele kroppen. Jeg har tenkt å la et ben være helt clean, og jeg har ikke tenkt å tatovere verken ansikt eller hals. 
 


Foto: Edmond Yang 
 

3 kommentarer

Elin severinsen

18.07.2017 - 17:58

Hei ariel, digger tatoveringene dine, det er så utrulig sexy, lurer på om du har fjernet alle piercingene dine?😃 Har selv noen piercinger som jeg liker veldig godt😊

21.07.2017 - 14:12

Det er finere nå enn hele kroppen fullt av tattoo. Mye renere å finere uten. Sophie Elise angrer også! Du kommer til å angre om du gjør det. Tror det er få gutter som liker hele kroppen med tattoo.. Stopp mens tiden er god! :)

Rebecca

24.07.2017 - 23:15

Tatovere hele kroppen? Tenk nøye igjennom det... du angrer allerede på dem du har gjør du ikke?

Ikke at min mening skal ha noe å si.. men må bare si det - det er faktisk ikke pent med tattoveringer på hele kroppen. Penere å se litt solbrun hud her og der.

Wæææ, Ariel. Tenk deg godt om da. Sier dette med full respekt for ditt valg altså, jeg bare tror du kommer til å angre.

Ååe.. huff <3

Skriv en ny kommentar

hits