KLARER IKKE SLAPPE AV


 

Hvor lenge har jeg vært hjemme i Norge nå? Ikke to uker engang.. Jeg er så rastløs, klarer ikke slappe av med tanken på å bare være i Oslo hele tiden.. Planen er jo enda å dra tilbake til London etterhvert, men hvorfor ikke ta litt ferie i ferien? Hehe, dere skjønner hva jeg mener. Jeg vil reise litt, og jeg planlegger å dra fra landet allerede neste uke. Jeg har vært veldig heldig med været her i Oslo og jeg storkoser meg rundt venner, men Oslo har blitt veldig kjedelig for meg etter å ha bodd i London såpass lenge. Nå er jeg vant til at det skjer noe hele tiden, det spiller ingen rolle hvilken dag i uken. Jeg hadde jo egentlig tenkt å være hjemme en stund nå for å slappe av, men fuck det - jeg vil ha det gøy og reise så mye jeg kan når jeg har muligheten til det! Og jeg synes det er mye mer digg å slappe av i en hotellseng 😇  jeg gleder meg!! 
  

4 kommentarer

Mie

21.07.2017 - 23:17

Så fin du er på håret ? Har du farget det ? Spennende med reise - spent på hvor du skal dra 😊😊😊☀️ God tur, og god sommer ☀️

amalie

21.07.2017 - 23:33

Kan du skrive et innlegg om hvordan du fikk deg jobb i london? Er jobbmuligheter store i london, eller UK generelt?

Har veldig lyst å ta et år i utlandet helst UK å jobbe for et år å gjøre noe annet. Har du noen tips eller råd å komme med?

Elsker bloggen din

24.07.2017 - 14:48

Hvor skal du? Og har alt fikset seg med deg og JD?

Skriv en ny kommentar

hits