Q&A: HVORFOR BLE DET SLUTT, HVA SKJER MED BLUE, LEVER JEG AV BLOGGEN ++


 

Kan du fortelle mer om forholdet til JD? Hvorfor ble det slutt?
Jeg skjønner at det er veldig mange som lurer på hva som skjedde, hvorfor det ble slutt osv. JD har et hjerte av gull, men vi funket ikke sammen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det uten å gå inn i detaljer. Jeg føler det blir feil å fortelle dere for mye om det, da det ikke bare handler om meg - men oss begge. Det er ganske nytt for meg, så jeg setter veldig stor pris på å ikke snakke så mye mer om det egentlig. 

 

Hva skjer med Blue nå som det er slutt? 
Blue er selvfølgelig hjemme hos JD, der han hører hjemme. 

 

Hvorfor har du flyttet hjem igjen? 
Jeg har på ingen måte flyttet hjem igjen, jeg trengte bare litt avkobling. Jeg kommer nok til å være hjemme til slutten av august, så drar jeg tilbake til London. London er liksom byen min nå. Hva tenker du om bloggen videre? 
Hm, dere vet jo meg.. Noen dager er jeg her, noen dager ikke. Men bloggen betyr mye for meg!!

 

Lever du av bloggen? 
Ja, det gjør jeg. Jeg vet det er mange som spekulerer da jeg ikke er en toppblogger, men det er ikke nødvendigvis leserne og klikkene man tjener penger på. Jeg jobber også med andre oppdrag, men alt dreier seg rundt mine sosiale medier. 


Hvor ser du Love Island?
Her!

 


Har du det bra? 
Ja, jeg har det bra. Noen dager er bedre enn andre, men det er jo slik livet er. Jeg prøver å se fremover og tenke så positivt som mulig. Akkurat nå koser jeg meg på et gigantisk hotell i Amsterdam, jeg kan ikke klage! Jeg føler meg heldig. 

 

Hvor privat er du egentlig på bloggen? Holder du tilbake noe? 
Til alle mine day ones (dere som har fulgt meg fra starten), dere vet hvor mye jeg har fortalt om meg selv og livet mitt. Potitivt og negativt. Det er såklart ting dere ikke vet om meg, men dere vet nok det meste! Jeg vet det er mange som setter pris på å være med på både det som er gøy og det som er litt kjipt, så jeg prøver å dele så mye jeg kan av meg selv. 


Hvor er selfielyset fra?
Husker ikke merket, men det er bare å google selfielys så finner du masse kult! 


8 kommentarer

Jegmotverden

31.07.2017 - 18:42

bra svart på spørsmålene

M.H

31.07.2017 - 18:45

Jeg la negler hos deg, fikk ett veldig bra inntrykk "live" enn over sosiale medier 😄 Ikke negativt ment altså. Men jeg fikk inntrykk av ei søt, morsom jente som byr på seg selv og snakker fra levra😂 Liten hissigpropp.. just the way i like it👌🏻 Du gir absolutt ikke noe vondt uttrykk på sosiale medier, men der virker du mer badass.. så mix det sammen i en bolle med en dæsj alt mulig fint, inn i ovnen på 225 grad er i typ 25 min så får du... taaadam.... Ariel 😄❤️

arielsoylandos

06.08.2017 - 11:33

M.H: hahaa, ååååtaaaaaakk <3 <3 <3

T

31.07.2017 - 18:50

<3

T igjen

31.07.2017 - 20:04

😕👎

01.08.2017 - 15:41

Du har jo ikke åpnet?

arielsoylandos

01.08.2017 - 16:03

Anonym: alle kommentarer kommer med men jeg må godkjenne, tror ikke det er mulig å ikke måtte godkjenne

Julie

01.08.2017 - 16:01

Ta turen innom City Hall cafe, den ligger vel på motsatt side av kanalen for bulldog etc. :) Gammelt lite sted, dog jovialt og veldig koselig. 😸

Skriv en ny kommentar

hits