UPPPPDATE


 

Hei elsklinger. Hvordan har dere det? Jada, jeg tok meg en liten Ariel igjen - lol. Siden sist har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn å kose meg, dra ut med venner, danse og bare smilt mye. Sant skal sies, jeg kjeder meg faktisk litt her i Oslo. Jeg mener ikke være en bortskjemt drittunge, men det skjer jo ingenting her. Det eneste som skjer er at det regner. Såååå.. i morgen skal jeg søke visum for å komme meg langt, langt bort. Åh, jeg håper alt går i orden og da lover jeg dere å ta dere med på et helt sinnsykt eventyr.

Idag skal jeg faktisk på fotballkamp, det blir spennende. Jeg har aldri sett en live kamp før, men har alltid hatt lyst! Hvis jeg skal være ærlig så aner jeg ikke hvem som spiller en gang, jeg har bare fått beskjed om at jeg skal dit. Haha.. For en merkelig skapning jeg egentlig er. Hvem drar på kamp og ikke aner hvem som spiller? Me! 
 


Longsleeve her (adlink) loves it. 


Hey, jeg trenger forresten tips fra dere! Vet dere om et sted i Oslo man kan få tak i fargelinser? Jeg foretrekker å kjøpe i butikk og ikke fra nett, don't ask why. De hadde en butikk inne på arkaden før som het bodymap, men den er helt borte nå. Så si gjerne fra hvis dere vet om noe, det settes veldig stor pris på!! 

 


 

6 kommentarer

superdaddy92

06.08.2017 - 11:18

neei er bodymap borte:( pleide altid handle der før konsert

Kristine

06.08.2017 - 14:17

Teknikkmagasinet pleier å ha linser, usikkert om det kun er mønster eller om de har vanlige farger

07.08.2017 - 19:03

haha..du leser bloggen til adina,linnea og vicky altså ;-) jeg tar meg en ariel støtt og stadig jeg og hehe... de har skrevet noen nye innlegg om deg de siste dagene..

arielsoylandos

07.08.2017 - 19:19

Anonym: får ofte en link til noe jeg må se der ja, like gøy hver gang :P

Ida

08.08.2017 - 14:06

De har en liten butikk ikke langt fra arkaden som selger fargelinser. Storgata 2, rett ved XXL. På skiltet over butikken ser du store briller 😊

arielsoylandos

11.08.2017 - 17:34

Ida: TAAAKK! kjøpt :-D

Skriv en ny kommentar

hits