MY BOOBS

 

Siden jeg har vært igjennom en brystreduksjon, så får jeg ganske mange spørsmål om dette. Jeg vet det er mange jenter som vurderer å gjøre dette, men kanskje ikke tør. Det er vanskelig å se for seg hvordan resultatet blir, og man er redd for å angre.

Jeg gjorde denne operasjonen da jeg var 18 år. Puppene mine var enorme i forhold til kroppen, og hadde jeg ikke gjort noe med det da så hadde jeg nok hatt litt vondt i ryggen nå.. Jeg er litt usikker på hvilken størrelse jeg brukte før, d jeg alltid gikk med feil størrelse på BH. Etter operasjonen har jeg gått mye opp og ned i vekt, og har brukt ulike størrelser. Men nå er størrelsen min 75B.

Det er altså 7 år siden jeg gjorde puppene mine en hel del mindre. Jeg fjernet forresten 1 kg, det er litt sykt å tenke på. Det er mye pupp det, hehe. Uansett, hva tenker jeg om operasjonen nå? Jeg angrer absolutt ikke, jeg liker mine "små" pupper bedre enn de melonene jeg hadde før. De små puppene passer bedre til kroppen min, rett og slett. Arrene er ikke noe kule og jeg misliker de veldig. Andre mener at de ikke er så synlige og at det ikke gjør noe, men jeg skal være ærlig å si at det irriterer meg litt. De som tar silikon får bare ett lite arr under puppen, men når du gjør en reduksjon så får du ganske store arr. Hvis dere lurer på mer rundt dette, så anbefaler jeg å søke litt på nett - se litt bilder og videoer. Les mye! Dra på konsultasjon, og få riktig info! Dette er bare min erfaring.. 

Men ja, som sagt - jeg angrer ikke på at jeg gikk gjennom denne operasjonen. Jeg hadde gjort det igjen idag! 

# SMALLTITTIESGANG 
 

11 kommentarer

superdaddy92

07.08.2017 - 14:05

(y)

07.08.2017 - 14:43

Har du vært hos Daniel mens du var i Oslo? Du pleier jo vabelighvis å svare i komentarfeltet hvis noe ikke stemmer men når du ikke svarer er det jo fordi du ikke ønsker å svare på det og dermed blir det jo svart på spørsmålet når du lar vær å svare

arielsoylandos

07.08.2017 - 14:45

Anonym: jeg svarer alltid på spørsmål i egne innlegg, så svar kommer :-)

07.08.2017 - 15:08

Har du vært hos Daniel mens du var i Oslo? Du pleier jo vabelighvis å svare i komentarfeltet hvis noe ikke stemmer men når du ikke svarer er det jo fordi du ikke ønsker å svare på det og dermed blir det jo svart på spørsmålet når du lar vær å svare

Karen

08.08.2017 - 02:15

Kanskje feil å skrive det i dette innlegget, men har du en spotifyliste eller noen venners lister som har samme musikksmak som deg, du kunne linket til? Digger musikksmaken din

arielsoylandos

11.08.2017 - 17:34

Karen: skal fikse det <3

Julie

10.08.2017 - 00:05

Du skriver veldig mye om det samme. Du har vel skrivd om puppene dine typ 2 ganger før. Det samme om flettene og tattoveringene. Kan du ikke skrive om noe nytt?😊

10.08.2017 - 13:50

Har fulgt deg ganske lenge nå og jeg er så utrolig lei av innlegg om brystreduksjonen din. Hvis nye lesere lurer på dette i fremtiden, kan du ikke bare linke til gamle innlegg? Istedenfor å skrive nye innlegg om det samme om_og_om_igjen.

Andrea

12.08.2017 - 20:01

Dere over her; Men herregud da, bare ikke les innlegget om dere viste det fra før. Jeg visste ikke om reduksjonen, jeg ELSKER tatoveringene hennes, og kan gjerne se de hundre ganger til. Flettene er rått, da de kler henne.

Om noe plager dere med innlegget så kanskje dette ikke er en blogger dere burde følge? :-)

Henriette

16.08.2017 - 22:45

Hei Hei Ariel :)

Er ny leser hos deg:) Lurte på om du har et bilde fra før du tok brystreduksjon?

Jeg har litt for store for kroppen min men jeg ser det ikke selv da..Var derfor jeg lurte så på å se deg før i helhet hehe =)

Ha en kjempe god kveld !

arielsoylandos

20.08.2017 - 22:32

Henriette: klikk på linkene i innlegget, så kommer bilde :-) klem <3

Skriv en ny kommentar

hits