I'M OUT OF HERE

 

Heisann elsklinger! Det er min siste dag i Norge og jeg tilbringer kvelden sammen med min storesøster i Sandefjord. I morgen skal jeg møte en venninne her før jeg flyr hjem til London. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har reisefeber.. Ikke bare litt heller!

Uansett - wow, for en fin tid jeg har hatt. Den siste måneden har gitt meg så mange fine minner. Helgen var helt konge, findings leverte igjen! Det er så herlig å se så mange venner og bekjente på et og samme sted. Dødsbra stemning! Jeg traff til og med en gammel venninne som jeg gikk på skole med på Gran Canaria når vi var 11 år.. Verden er så liten. Det jeg prøver å si er at jeg har storkost meg, men jeg er også veldig klar for å dra herfra nå. Denne gangen drar jeg til London helt alene, og uten en kjæreste som venter på meg der. New beginnings. Jeg er så klar! 

Takk for meg, Norge :-) 
 

4 kommentarer

20.08.2017 - 22:01

Kan du skrive litt om hår extensions din? Hvor mye du har i, hvor mye det kosta osv?

arielsoylandos

20.08.2017 - 22:32

Anonym: absolutt :-)

Sofie

20.08.2017 - 23:37

Hei! Jeg skal til london nå om 2 dager og har lyst å kjøpe meg noen skikkelige gode extensions (ekte hår) som ikke er så gale pris på😄 Har du noen tips? Butikker evnt som har det ?

21.08.2017 - 11:45

God tur hjem!!:)

Skriv en ny kommentar

hits